KATEGORIE
INFO LINKA
Tel.: 720982890
info@extrafit.cz 
PLATBY
ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba
DORUČUJE
     
   Cena dopravy: 0 - 39 - 89 Kč
JSME NA FACEBOOKU
   
   Navštivte nás na Facebooku.
  Máme pro vás články a videa.
VIDEA NA FACEBOOKU
              
       (Ne)natáčeli jsme v Číně!
 

        
  Prověřili jsme produkty v akci!
ZÍSKEJTE DALŠÍ PŘÍJEM

Mistify antioxidant, 730 ml

Mistify antioxidant, 730 ml
   
Koncentrovaný extrakt z Açai a lahodná výživná směs plná ovoce a extraktu z bobulí. Pomáhá doplňovat organismu živiny a podporovat imunitní systém. Neužívejte v těhotenství, případně chcete-li otěhotnět. V těchto případech se vždy poraďte s lékařem. Nenahrazuje pestrou stravu. Uchovávejte z dosahu dětí.

Balení: 730 ml
Návod k užívání: užívejte 30 ml nápoje jednou až dvakrát denně.
Výrobce:Synergy WordWide Europe B.V.
Dostupnost:Skladem
DPH:15%
Vaše cena s DPH:948,00
počet kusů:

Popis

Mistify je koncentrovaný extrakt ze zdravého ovoce a přírodních extraktů z celého světa. Spojuje v sobě výhody lahodné a výživné šťávy, která byla speciálně vyvinuta k neutralizaci volných radikálů. Mistify je tekutým výjimečným výživovým doplňkem, který je velmi chutný a ukrývá lahodnou směs ovoce a extrakty bobulí a koncentráty, obsahující:  vitamín B6, Acai, bobule červených hroznů a hroznů concorde, americké borůvky, červené maliny, brusinky, kustovnice, jeřabiny, granátové jablko a extrakt zeleného čaje. 



 Mistify podporuje:

  • psychickou pohodu,
  • tvorbu červených krvinek,
  • metabolismu homocysteinu,
  • pomáhá při stresu,
  • uklidňuje a uvolňuje napětí.

Využijte přínosu Mistify užíváním 30 ml jednou nebo dvakrát denně. Mistify je synergická směs silných přírodních složek na podporu vaší kondice a vitality.

Nutriční hodnoty a složení ke stažení.

Podle dostupných materiálů používali lidé už v minulosti rostliny a plody, které jsou součástí produktu ke zvýšení životní energie, k udržení imunitního systému v optimální kondici, dále jako podporu funkce zažívacího ústrojí, pro posílení schopnosti učení a paměti, pro

• úlevu od bolesti a migrén,

• prevenci před záněty močového ústrojí, vypozorovali rovněž

• protirevmatické, protizánětlivé a protiplísňové účinky,

• uklidnění ženského organismu od negativních vjemů měsíčních cyklů – menstruace či pro zlepšení pleti.

1 dávka = 3,5 kg čerstvého ovoce!

Uvedené informace doposud žádná odborná práce nevyvrátila, ale ani nepotvrdila. Nicméně bylo vysledován značný prospěch u lidí, kteří dlouhodobě aktivně podporují vnitřní prostředí svého organismu.

Žijeme ve světě volných radikálů - jsou všude kolem nás. Naše zdraví ovlivňuje prostředí, ve kterém žijeme, co jíme a v jakém tempu žijeme. Každý okamžik naše tělo bojuje bitvu proti armádě škodlivých volných radikálů ohrožujících buněčnou stabilitu organismu. Negativně se na nás podepisuje znečištění životního prostředí, chemické přísady ve stravě, stres, sluneční záření a jiné faktory spouštějící destabilizační procesy v organismu.

V tomto boji nám pomáhají antioxidanty, což jsou organické sloučeniny, které jsou schopny neutralizovat škodlivou řetězovou reakci v organismu a stabilizovat jej. Zařazením nápoje MISTIFY do svého každodenního stravování výrazně podpoříte svoji kondici a budete vypadat skvěle!

Uvedené antioxidanty mají rovněž silný vliv na zdraví pokožky. Podle dostupných materiálů používali lidé rostliny a plody, které jsou součástí produktu ke zvýšení životní energie, k udržení imunitního systému v optimální kondici, dále jako podporu funkce zažívacího ústrojí, pro posílení schopnosti učení a paměti, pro úlevu od bolesti a migrén, prevenci před záněty močového ústrojí, vypozorovali rovněž, protirevmatické, protizánětlivé a protiplísňové účinky. Synergické spojení příznivých účinků produktů Liquid Chlorophyll – tekutý chlorofyl Phytolife a Mistify – silný antioxidant harmonizuje vnitřní prostředí organismu. Vzájemné působení složek obsažených v produktech je větší, než souhrn účinků jednotlivých složek užívaných samostatně, což generuje výraznou podporu zlepšení trávení a doplnění živin s antioxidačním efektem. Ideální spojení pro dlouhodobé užívání. Zkrátka zde platí, že 1+1>2!

Proč se zabývat otázkou oxidace organismu?

V dnešní době je molekulární poškození (oxidace) vyvolaná volnými radikály považována za přímou příčinu chorob. Navzdory občasným „PR“ interpelacím o nepotřebnosti věnování pozornosti oxidaci organismu. Je přesto zřejmé, že kdekoliv se oxidační proces objeví (např. v buňkách), působí narušení.

Co jsou volné radikály

Volné radikály jsou nestabilní molekuly, které obsahují lichý počet elektronů, jež se snaží dosáhnout znovu párového stavu. Při této činnosti spouštějí celou řadu již zmíněných oxidačních procesů a přitom napadají stabilní chemické látky.

Nahromaděné volné radikály nahrazují své elektrony z buněk přilehlých tkání, v důsledku čehož se buňky poškozují. Složky buněčné membrány se částečně skládají z molekul tuků, které díky své chemické struktuře snadno oxidují. Ještě přesněji bychom měli říci „žluknou“, protože povrch buněčných membrán a buněčných organel se skládá z tuků.

Oxidace těla je hlavní příčinou stárnutí! 

Co je oxidačně redukční potenciál (ORP) a jak nám pomáhá zpomalovat stárnutí?

Vysoké záporné hodnoty ORP fungují jako silný antioxidant.

ORP je měření (v mV), které charakterizuje přítomnost oxidačních nebo redukčních látek v kapalině. Kladná hodnota znamená, že kapalina je oxidační, čím vyšší, tím více oxidační.

Totéž platí pro opačnou škálu, čím nižší, tím více antioxidační.

Působení proti oxidantům antioxidačními prostředky zpomaluje stárnutí a omlazuje. Čím vyšší je ORP potravin nebo nápojů, tím více oxidují a tělo stárne. ORP je měrná jednotka, která ukazuje působení okysličovadla (oxidačně redukční potenciál). Např. šálek šťávy z čerstvě vymačkaných pomerančů má hodnotu ORP -250. Studie prokázaly, že pravidelná spotřeba čerstvě připravených zeleninových a ovocných džusů zvyšuje dlouhověkost. Bohužel takové džusy konzumujeme pouze zřídka a hlavně plody, které máme k dispozici, neobsahují ani náhodou takové množství antioxidačních látek, aby tuto hodnotu splnily. Řešením však může být konzumace ionizované vody nebo využití vhodných potravinových doplňků.

Volné radikály vznikají v průběhu metabolických procesů, za pomoci zvláštních bílkovin (enzymů) nebo při biochemických procesech bez účasti bílkovin. Oxidanty a volné radikály mohou také do těla vstupovat z vnějších zdrojů, např. díky škodlivinám z prostředí (výfukové plyny, ionizační záření, silné sluneční záření, intoxikace jedy a léky atd.). Reakce volných radikálů je popisována v každé buňce našeho těla, ale nejdůležitější cílové orgány jsou srdce, cévy, mozek, nervy, ledviny, játra a plíce.

Kromě metabolických procesů vznikají volné radikály díky působení mnoha jiných faktorů, např. v případě oslabení našeho imunitního systému, pokud pravidelně konzumujeme ve velkém množství alkohol, pokud opakovaně používáme ke smažení stejný olej nebo tuk nebo při přepálení tuků. Stejná věc se přihodí, pokud kouříme, často praktikujeme velmi vyčerpávající sportovní činnost nebo těžkou fyzickou práci, pokud v našem těle probíhají zánětlivé procesy, nebo když konzumujeme chemicky znečištěnou potravu nebo silně chlorovanou pitnou vodu. Dnešní společnost je dále zatížena chemikáliemi a výfukovými plyny z motorů. UV záření působí na Zemi přes ozonové díry vytvořené znečištěním vzduchu. Běžná voda z vodovodu, která je vedena rourami z různých materiálů, obsahuje kvůli „čištění“ množství rozpuštěných chemických látek.

K tomuto problému se ještě přidávají chemické látky, které - obsaženy v různých materiálech - brání hoření (např. v elektrických zařízeních, stavebních materiálech, apod.). Zařízení a budovy se během provozu zahřívají, a tyto látky se postupně a trvale vypařují, což my vdechujeme. Musíme se také zmínit o mobilních telefonech a jiných zdrojích dnes všudypřítomného elektromagnetického vyzařování z antén a vysílačů. Ti, kteří žijí v takovém prostředí, by měli počítat s rizikem vzniku chorob, které jsou ovlivněny zvýšeným počtem volných radikálů.

Hodnota ORP se u potravin a nápojů pohybuje poměrně v širokém rozpětí. Vzhledem k tomu, že potřebujeme, aby naše těla nebyla vystavena zbytečné oxidaci zevnitř, je důležité upravit stravu tak, abychom přijímali co nejvíce redukčních látek s co nejvyšším záporným ORP. To ovšem není jednoduché. Nicméně, víte-li jak, není to složité.

Antioxidanty - zázračné zbraně proti volným radikálům

• Vitamín C: je významný z pohledu imunitní obrany a chemických procesů na molekulární úrovni. 
• Vitamin E: hraje důležitou roli v ochraně buněčných stěn; zabraňuje oxidaci tuků.
• Betakaroten: neutralizuje volné radikály, které vyrábí tělo nebo které do něj vstupují z vnějších zdrojů. V kůži potlačuje vysoce aktivní molekuly kyslíku, které vznikají účinkem ultrafialového záření.
• Coenzym Q10: společně s vitaminem E, betakarotenem a selenem vzájemně posilují své účinky a účinněji bojují proti poškození buněk volnými radikály.
• Selen: studie WHO, do které se zapojilo 27 zemí, prokázala, že pacienti s rakovinou trpí téměř vždy nedostatkem selenu.
• Několik prvků antioxidačního systému zvyšuje odolnost těla tak, že navzájem posilují své účinky. Vitamin C obnovuje vitamin E, zatímco vitamin E chrání chemické vazby betakarotenu proti škodlivému vlivu volných radikálů.
• MISTIFY – účinný antioxidant z ovoce.
• Určité potraviny: např. červené víno chrání díky svému antioxidačnímu účinku do jisté míry tělo před oxidačním poškozením buněk a proti účinku způsobenému karcinogeny, takže mají prospěšný fyziologický vliv. Stopové prvky z většiny druhů ovoce podporují funkci orgánů, metabolismus buněk a příznivě působí na celý imunitní systém.
• Kromě antioxidačního účinku potravin nebo potravních doplňků (MISTIFY) nabízí ionizovaná zásaditá voda, další příležitost i vám udělat ještě více pro své zdraví.

Nejjednodušším způsobem ochrany proti útoku volných radikálů je ionizovaná zásaditá voda, která je zdrojem hydroxylových radikálů (OH-) a neutralizuje jejich oxidační účinky.

Antioxidanty neutralizují jedovatý účinek volných radikálů na zdravé buňky. Protože kyslík v ionizované zásadité vodě váže pouze jeden vodík, zůstává jeden volný náboj (-), který umožňuje navázání volných radikálů (které jsou bez náboje) v těle a zpomaluje nebo vylučuje jejich reakční schopnost. Jejich zničením se proces zastaví, je mu zamezeno a chemické látky se stanou neškodné! Protože má zásaditá voda redukční účinky, vylučuje z těla volné radikály.

Koupit

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky

Potřebujete poradit?

Zeptejte se nás na výrobky